Mintea Noastră – teatru senzorial labirint

Alunecă un gând și se rostogolește-n cuvinte aruncate peste cel din fața ta. Bagajul din spatele său e o materie cenușie. O paradigmă a întregii umanități. O negură șușotită pe la colțuri de stradă. O muzică întoarsă invers. Cine e mai normal? Cine e mai norocos?

Aproape că-i înțelegem, dar alegem totuși să facem o curbură în jurul lor, de dragul confortului nostru psihic și social. În gaura asta se adună o distanță ca între ceruri și pământuri încă neexploatate, iubite sau simțite. Se judecă neputința de a fi parte a aceleiași realități. Și dacă distanța asta nu există?

Științific sau neștiințific, instinctiv sau rațional, ei merg pe aceeași ață ca și noi în căutarea Înțelegerii și a Rezonanței. În fond, rețeta omenirii o (re)scriem împreună. O conștiință colectivă ne înșiră zilnic șlefuiri ale materialului informațional care se zbate permanent între „Da” și „Nu”. Ce ne face să iertăm și să acceptăm?

Vino cu noi să înțelegem ce-i în Mintea Noastră și în jurul ei.
Atenție, se lasă cu introspecție intensă!

Dress code: cât mai lejer și comod posibil. Și, mai ales, papuci lejeri și cât mai comozi posibil.

Rezervarea obligatorie.
Telefon: 0747 362 570.
Număr limitat de participanți.
Locație: Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei,
Universitatea Al.I. Cuza,
Strada Toma Cozma 3, Iași
Donație artiști neobligatorie: 30 RON

Un spectacol realizat în colaborare cu Asociația Inițiative MultidisciplinareÎn Dialog Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei UAIC Iasi