Testimoniale

Irina Moisache

O lectie de viata si de tinerete :) M-am regasit in simturi pe care uitasem sa le folosesc...

Florina Solcan

Am fost impresionată de piesa de teatru "Facem dragoste senzorial". A fost fiecare detaliu bine gândit si a mers direct la suflet. Am observat la final ca majoritatea spectatorilor isi ștergeau lacrimile când li s-a dat eșarfa jos de la ochi. Ori reactia asta rareori o vezi: atâta emoție într-un loc. Felicitări Introspect ?!

Maftei Dan-Andrei

La nivel psihologic, Introspect îți provoacă moartea egoului tău infestat de cotidian si postmodernism, ca apoi să te îndrume să-ți construiești un alter ego bazat pe noile valori descoperite sau redescoperite de tine, în tine! (Complicat... nu?!) La nivel uman și social, Introspect nu face altceva decât să ne arate cât de frumoasă este iubirea, cât de ușor este să o găsim și cât de usor este să o dăm mai departe! (Simplu... nu?!)

Daniel Iordache

Intr-o lume in care mare parte din cumparaturi sunt acoperite de nevoia de a salva timp, dar tot ne plangem ca nu avem, opreste-te din a te misca din inertie, ciuleste urechile si asculta la ce au de spus acesti oameni frumosi intr-o maniera unica.

Lia Curteanu

Pentru oricine’are chef de putin joc si joaca, departe de rutina de toate zilele; sunteti hrana pentru suflet! Felicitari:)

Stefan Turcanu

Astăzi i-am întâlnit pe cei de la introspect. Chiar dacă am zărit doar o parte din echipa, pe ceilalți i-am simțit in jurul meu. Ghidandu-ma prin labirintul minții mele, atenția și input-ul lor au creat un moment valoros. Multe alte review-uri menționează mâinile calde, un adevăr absolut pe care vreau sa ajut la a-l întări. Experiența oferită de acest grup frumos de oameni frumoși este unica. Nu te fixa pe un gând, du-te la următorul introspect!

Mihai-Alexandru Dobreanu

A durat ceva pana sa scriu review-ul asta. Pare rau. Am intalnit prin introspect oameni cu maini calde si cu suflet mai cald.Mi-au oferit vin fiert si o parte din munca lor. Apreciez modul in care pun suflet in tot ce fac, mai ales ca e ceva atat de diferit fata de ce m-as fi asteptat.

Laura Canghizer

O echipă faină, cu multă pasiune și dăruire! Mulțumesc pentru experiența plină de emoții și surprize! ❤️

Iulia Spiridon

Am început cu frică.. așa poate primim instinctiv o primă experiență inedită. M-am afundat în emoții și am găsit prin mâinile calme, calde.. încredere! Introspect, la modul cel mai propriu sunteți senzaționali! � Și scriu aici deoarece la finele spectacolului, când am dat eșarfa jos de la ochi, nu am știut cui să mulțumesc, pe cine să felicit, pentru că toți eram "acel om simplu" Cu Introspect am fost și noi spectatorii, actori. Actori ai propriilor frici, ai propriilor minți. Vă mulțumesc! Ascensiune! Succes!